Ko je poletja konec, se tudi naša garderoba spremeni. Tisti, ki smo bolj mrzle sorte, hitro iz omare potegnemo kakšno tanko jakno. Jakne so tiste, ki prve oblečemo, ko se malo shladi. Tudi tukaj lahko rečemo, za nekatere, da jih imamo kar nekaj v omarah. Če vam mogoče kakšna primanjkuje, če ste katero prerasli ali kako drugače, poglejte na spletno stran Euroton. Ponujajo vam različne, vseh velikosti, za moške, ženske ter otroke ter za različne vremenske razmere.

Ponujajo vam kar nekaj različnih jaken, ki se prilagajajo na vreme in temperature. Lahko izberete športno, zimsko, prehodno, lahko, soft shell, večnamensko, modno ali vetrovko. Mislim, da so nam vsem te jakne znane, saj jih imamo kar nekaj v naši omari doma. V jesenskih dneh oblečemo radi kakšno lahko jakno, mogoče vetrovko ali kaj podobnega. Zelo dobrodošle in res tople so soft jakne. So zelo priporočljive tudi za deževne dni, saj ostane jakna suha, ker ima poseben premaz, da ne premoči. Te jakne so tudi malo dražje, ampak vredne tega denarja.

jakne

Mnogo različnih lahko izberemo za zimske dni. Vse je odvisno od nas, kako nas rado zebe. Nekateri nosijo tanjše, drugi potrebujemo prav debele. Potem so še tukaj tiste za smučanje, ki so narejene prav za ta šport. Kot sem že omenila, na spletni strani imate zelo veliko izbiro. Tako se tudi cene razlikujejo med samimi jaknami. Tudi za pomladne dni še moramo nekaj na sebe dati. Čeprav se sonce pokaže in sneg stopi, ozračje še vedno ni toplo. Kakšna pomladna tanka jakna je zelo dobrodošla. Je pa vse odvisno od posameznika, kako se oblači, koliko ga zebe in koliko je pripravljen plačati. Nikoli pa tiste, ki je ne potrebujete več, ne mečite v smeti. So ljudje, ki si težko kaj privoščijo in jih zato raje vi jakno podarite, da jim bo prijetno in toplo.