Tukaj objavljamo nekaj besed o spletni ekipi ZdravjeLepota.

Na portalu Zdravjelepota.si dela ekipa spletnih ustvarjalcev, ki jih zanimajo predvsem tematiki zdravja in dobrega počutja ter v povezavi z njima, plasiranje temu ustreznih in primernih vsebin, med našo publiko.

Ker delamo kot živimo, si zato svojega dela ne znamo predstavljati tako, da ga ne bi, kot takšnega prikazovali kot ga doživljamo v praksi.

Spremljamo vrhunske zdravstvene strokovnjake v Sloveniji.
Priporočamo: Vrhunski medicinski center ginekologija Kalliste

O spletni ekipi ZdravjeLepota

Naše redno delo (in življenje) je zato povezano z obilico motivacijskih dogodkov in družabnih srečanj, na katerih ne manjka malo manj in zelo smešnih situacij, obilo zabave, še več pa informativnih in izobraževalnih ur, preko katerih prvenstveno želimo ostati motivirani in navdušeni, nad svojim delom.

o spletni ekipi ZdravjeLepotaKer smo v poslu spletnega marketinga, usmerjeni na dolgi rok, se zelo dobro zavedamo, da je motivacija eden izmed ključnih elementov našega uspeha, da nam pomaga k boljši zbranosti, večji disciplini, pridobivanju boljših komunikativnih sposobnosti in obvladovanju ter piljenju strokovnih veščin, zato se družbi, s katero na področju motivacije, sodelujemo na več nivojih, tudi tukaj iskreno zahvaljujemo za sodelovanje. Saj le ta redno skrbi za naše dobro vzdušje že več let.

Prva leta nas je podjetje ETC Adriatic motiviralo in vodilo na izlete zgolj po Sloveniji. Zdaj že vrsto let sodelujemo z njihovo podružnico na Hrvaškem, ki nam po eni strani, razkazuje lepote Hrvaške, po drugi strani, pa preko motivacijskih dogodkov, pozitivno vpliva in opogumlja, da podobne spletne projekte, kot je ta, razvijamo tudi za hrvaško publiko.

Tako smo tudi na Hrvaškem prisotni s nekaterimi (za zdaj še informativnimi in začetnimi projekti) iz področja spletnega marketinga in zdravja, hkrati pa aktivno udeleženi tudi na njihovi hrvaški spletni strani, preko katere spoznavamo poslovne partnerje iz Hrvaške in s katerimi je moč tudi preko team building delavnic, vzpostaviti močnejše naveze za skupne zmage. Hrvaška podružnica slovenske ETC Adriatic, se nahaja na povezavi Team building Croatia, na njej pa si lahko ogledate tudi številne programe, ki smo jih tudi spletna ekipa ZdravjeLepota že opravili skupaj z organizatorjem.

Spletni nastop, marketing in trženje ter optimizacija spletne strani

Za spletni nastop, marketing, trženje in optimizacijo spletne strani (SEO), skrbi več različnih sodelujočih na spletni strani, le ti pa so razdeljeni na ustvarjalce spletnih vsebin (avtorje), spletno zaledje (za onsite in offpage seo optimizacijo spletne strani), spletno promocijo (za pojavnost spletne strani v najrazličnejših medijskih kanalih (družabnih omrežjih, blogih drugih spletnih strani, itd…).

V okviru spletnega nastopa, vsi deležniki, sodelujemo neodvisno in vsak s svojo pravno formalno obliko, mnogim med nami pa spletni informacijski portal ZdravjeLepota, predstavlja eno izmed točk, sicer samostojnega spletnega nastopa in trženja,