Tukaj so opisane možnosti za oglaševanje in marketing pri nas.

OGLAŠEVANJE in MARKETING na ZdravjeLepota.si

Vse o oglaševanju na spletne portalu Zdravje & Lepota

ZdravjeLepota.si je spletni portal, ki vsebinsko pokriva tematike za širok krog obiskovalcev, s področja zdravja, lepote in sorodnih tematik.

oglaševanje in marketingOglaševanje in marketing na spletni strani ZdravjeLepota priporočamo vsem podjetjem, ki se želijo aktivno priključiti vse bolj široki populaciji interesentov za zdravje na splošno in v celoti. Pri nas boste 100% dosegli ciljano publiko, ki jo zanima predvsem zdrava prehrana, naravna kozmetika ter vsi koristni nasveti, storitve in produkti v zvezi z zdravim in boljšim počutjem.

Spodaj vas povabimo, da si natančneje ogledate številne možnosti izvedbe marketinških kampanj iin oglaševalskih akcij na naši spletni strani in prepričani smo, da vam bomo znali ustreči z ustrezno.

Celotna spletna stran, vključno z podstranemi je odlično SEO optimizirana. Strani so naprimer v Googlu vidne že po nekaj urah do nekaj dneh.

Spletni portal je minimalno zasičen z oglasi, ki za obiskovalca niso moteči. Z tem ohranjamo preglednost in atraktivnost portala.

Na ZdravjeLepota.si nas zanima sodelovanje predvsem s tistimi freelancerji in podjetji, ki jih zanima širši, a predvsem digitalni marketing, bodisi, da gre za začetnike v digitalnem marketingu ali za izkušenejše mojstre.

Področja, ki jih pokriva naš digitalni marketing, so:

  • optimizacija spletnih strani
  • email marketing
  • ppc oglaševanje
  • marketing na družabnih oz. socialnih omrežjih
  • izobraževanje v digitalnem marketingu (tečaji, seminarji, delavnice,…)
  • blog marketing

Celoten pregled področij, ki jih sicer pokriva digitalni marketing, si lahko ogledate na povezavi Digitalni marketing MatijaZajšek.com

Nekaj primerov oglaševanja:

 Ob opisih v kategorijah z priporočili

 V obliki lastnih PR člankov

 Za bannerji na glavni strani in v kategorijah

 Preko različnih popularnih Facebook skupin

 Z uporabo internih sporočil našim članov

Ponujamo tudi druge možne inovativne oblike oglaševanja tako, da je možno oglaševanje tudi po dogovoru.

Kot zdaleč najbolj učinkovit marketing na naši spletni strani se je izkazalo ciljano oglaševanje z možnostjo partnerskih povezav, pri čemer nam naši naročniki plačajo za vsako realizirano prodajo, obenem pa njihove produkte iz področja narave in zdravja, smiselno vpletemo tudi v ostale naše spletne strani in spletne trgovine, preko katerih tržimo tovrstne produkte.

V kolikor niste povsem prepričani o tem, kako deluje naš marketing, naj povemo, da naš spletni portal nastaja skupaj z nekaterimi slovenskimi največjimi mojstri spletnega marketinga, pri čemer še posebej, če vas zanima marketing, priporočamo, da obiščete spletno stran, na povezavi.

Kako do več informacij:

Pokličite nas ali nam pišite in predstavili vam bomo možnosti in prednosti oglaševanja na portalu ZdravjeLepota.si. Pripravili vam bomo izredno privlačno ponudbo oglaševanja za promocijo vaših izdelkov ali storitev, ki bo prilagojena vašim potrebam in ciljem.

Kontakt: klikni tu

Ključne besede: oglaševanje in marketing