Televizija prek kabelskih podjetij je bila pred nekaj leti norma. Zdaj je svet videl neverjeten razvoj tehnologije in povezljivosti, ki je televizijo prenesel na naslednjo raven. Torej bi morali vsi odpustiti naše kabelske družbe in uživati ​​prednosti televizijskega sprejemnika?

6 najboljših IPTV set-top boxov in naprav

S spreminjanjem navad potrošnikov se dnevi naročniških kabelskih podjetij zagotovo oštevilčijo. Moč set-top box naprave trenutno ni mogoče izmeriti niti primerjati s klasično kabelsko televizijo, ki pa se lahko zelo hitro spremeni. Raznolikost kanalov in programov, ki jih ponujamo, je veliko večja, vendar res potrebujemo tako veliko izbiro, ne pa kanalov, ki bi omenili ponavljanje?

V resnici je set-top box praktična rešitev, ki dodaja vašemu udobju in enostavnosti izbire. Da ne omenjam, da vam bodo prihranili veliko denarja na dolgi rok, če nakupujete. Pomembno pa je, da izberete pravi set-top box, ki prinaša tisto, kar potrebujete, in skrbi za vaše potrebe, da ne omenjamo, da je to dokaz v prihodnosti, če želite resnično vrednost in donosnost vaše naložbe. s set-top boxi, zaradi česar je odločitev proces minskega polja.

Trenutno je na voljo 6 najboljših set-top boxov:

1. Roku

Roku je pravi set-top box. Vgrajen je štiri-jedrni procesor z zmogljivostjo 4x ultra-HD za ogled, ki se lahko pohvali z enostavnim in praktičnim operacijskim sistemom. Ko gre za kanale… iz Netflixa, HBO, Amazon Instant, Hulu, Sky News, ESPN, Spotify, Pandora za mnoge druge, Roku polje pakira nekaj impresivnih izbir.

Najboljša stvar pri tem je, da deluje z impresivno hitrostjo in ni pomembna, katera storitev se boste odločili za uporabo iz Amazon, Google Play ali pay-per-view drugje. Fleksibilnost je ključna! In po dostopni ceni 119 $, to je vsekakor ne-brainer.

2. Chromecast

Chromecast je verjetno najcenejša naprava na zahtevo za vaš televizor. Najnovejša inkarnacija prihaja z vsestranskim in popolnoma svežim dizajnom, obenem pa ohranja enako nizko ceno.

Edina pomanjkljivost je, da ne podpira daljinskega upravljalnika. Poleg tega, ta USB pogon naprava ponuja funkcionalnost škatle, ki so trikrat večji od njihove velikosti za del stroškov. Z Chromecastom lahko uživate v neskončnem številu televizijskih programov, oddaj in filmov, zato je to odlična možnost po nizki ceni.

3. MAG 250/254

Zelo priljubljena set-top box MAG 250/254, ki je na voljo tudi pod nagrajeno blagovno znamko Blade Stream, vam omogoča, da odklenete cel svet možnosti. Brskanje po internetu s popolno varnostjo z uporabo lokalnega omrežja, začasna zaustavitev, snemanje in previjanje žive vsebine ter dostop do storitev na zahtevo so le nekatere od impresivnih lastnosti te televizijske škatle, da ne omenjamo oddaljene in HDMI povezave.

MAG 250/254 prihaja po razumni ceni okoli 90 dolarjev za zabojnik in daljinski upravljalnik, vendar je za dostop do različnih televizijskih omrežij premium običajno potrebna naročnina na tretjega ponudnika storitev. Poleg tega omogoča tudi predvajanje vsebine iz pomnilniških naprav USB in omogoča pretakanje. Torej nakup MAG 250/254 škatle vam daje velik bang za svoj denar.

4. Nvidia Shield Android TV

Če ste igralec, verjetno ni boljše možnosti, kot da združite svojo igralno izkušnjo s set-top boxom. Najboljša stvar tukaj je razpoložljivost za pretakanje iger.

In ko gre za Nvidia Shield, je to zmogljiv stroj z odlično izbiro iger. Ponuja tudi brezšivno 4k video obdelavo in krmilnik namesto oddaljene naprave, kar vam omogoča predvajanje stotine pretočnih naslovov za kakovost PC, ki vam jih prinaša GeForce Now, Nvidijina vodilna storitev pretakanja iger.

5. Amazon Fire TV

Amazon Fire TV je ena izmed vodilnih televizijskih sprejemnikov, ki menijo, da so najboljša uporabniška izkušnja in vrednost. Čeprav prihaja brez univerzalnega iskanja, je vsekakor ena izmed najbolj odzivnih set-top boxov, ki omogočajo 4k ultra-HD predvajanje.

Povrh vsega, Fire TV Amazon paketi veliko paleto iger in aplikacij pod pokrovom in prihaja z zvezdno notranjih komponent za pretakanje iger. Po ceni od 99,99 $ je najhitrejši in najnovejši 4k set-top box podjetja Amazon, kar je vsekakor vredno razmisliti.

6. Apple TV

Appleov set-top box je bil eden od pionirjev v industriji IPTV. Zanimivo dejstvo je, da njegova četrta generacija ni tako draga kot večina izdelkov Apple, prodaja na drobno okrog 65 $.

Če se sprašujete, zakaj je Apple TV set-top box, ki ga je vredno razmisliti, potem morate vedeti, da se je v zadnjih revizijah veliko izboljšal in da je zdaj vključeno tudi prepoznavanje glasu Siri. Ko gre za programe, združuje veliko prodajalcev, vključno z YouTubom in Netflixom, ampak tudi nekatere kultne televizijske in filmske klasike iz zadnjega desetletja v Apple St