najlepše vaze iz porcelana v beli barviKo kupujemo vaze, običajno izbiramo takšne, ki se bodo ujemale z ureditvijo in dekoracijo našega doma. Danes vam bomo predstavili najlepše vaze iz porcelana v beli barvi, ki si jih lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini Mimi porcelan.

Izbirate lahko med vazami priznanih proizvajalcev, kot Rosenthal in  Versace.

Najlepše vaze iz porcelana v beli barvi proizvajalca Rosenthal

 

V podjetju Rosenthal že dolga leta izdelujejo vrhunske vaze iz porcelana. Vaze so oblikovno dovršene in prava umetniška dela, ki jih ustvarjajo oblikovalci v Studio Line Rosenthal. Vaza Rosenthal Fast v beli barvi, je visoka 22 cm in je nekoliko nenavadne oblike.

 

Vaza Rosenthal Fast v beli barvi

 

Na eni strani je vaza prijetno zaobljena, medtem ko se na drugi strani ostre, moderno oblikovane linije. Vazo je oblikoval umetnik Cedric Ragot, ki je v njej ujel trenutek gibanja in ga zamrznil v blešče, bel porcelan. Vaza iz belega porcelana, je primerna za dekoracijo našega doma.

Vanjo lahko postavimo samo en cvet, ali pa jo postavimo kot samostojno dekoracijo. Kombiniramo jo lahko z drugimi vazami iz porcelana in če so nam všeč bele vaze, potem je ta prava izbira za nas.

Bela vaza iz porcelana Rosenthal Tasca

 

okrasna vaza iz porcelanaBela vaza Rosenthal Tasca, je velika 24 cm in je izredno elegantne in fascinantne oblike. Vaza je na dnu oblikovana nekoliko ožje, proti vrhu pa se prijetno zaobli. Odprtina na vrhu ima zaključek z dvema ostrima linijama.

 Zanimiva oblika vaze, je primerna za vse vrste dekoracij, ker je nekoliko nižja, je primerna za dekoracijo z nižjimi rožami.

Vaza Rosenthal Tasca je lahko tudi samostojna dekoracija, ki jo lahko kombiniramo z drugimi vazami iz porcelana. Kombiniramo jo lahko tudi z vazami v drugih barvah, izredno lep kontrast dobimo, če zraven postavimo vazo iz črnega porcelana. (1)

visoke dekorativne vaze

V vazo lahko postavimo samo en cvet živahne barve, in prostor bomo popestrili z resnično lepim kontrastom. Vaze podjetha Rosenthal so lahko tudi prelepo darilo ob vseh priložnostih, prav tako pa so dobra naložba za prihodnost. (2)