Te muči vprašanje, kaj početi na edinstven dogodek kot je praznovanje rojstnega dne ? Potem je čas da nas obiščeš pri Paintball Ljubljana in se pozanimaš, kakšne vrste aktivnosti ti ponujamo.

NEKAJ NAJBOLJŠIH IDEJ, KAJ POČETI NA PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE

Ideje za praznovanje rojstnega dne zunaj:

NERF IGRA

Gre za igro, ki je primerna že za najmlajše otroke, in sicer od šestega leta dalje. Otroci pri igri tečejo in se streljajo s posebnimi pištolami, ki so popolnoma varne, saj imajo mehke metke. Za dodatno varnost vsak dobi tudi zaščitno obleko ter masko za obraz. Otroci imajo postavljen poligon, na katerem tudi sama igra poteka.

PAINTBALL ZA OTROKE

Gre za navaden paintball, le da so metki prilagojeni otrokom, torej neboleči in manj nevarni. Tudi ta igra je pogosto izbrana za praznovanje rojstnega dne in poteka na zunanjem poligonu. Otroci se razdelijo v dve skupini in tečejo ter se pomerijo z nasprotno ekipo na zunanjem poligonu. Primerna je že za otroke od sedmega leta starosti dalje. Oprema je sledeča: maska za obraz, kombinezon, marker, armor (zaščita za trup) ter barvne kroglice, ki služijo kot metki.

LASER TAG

Otroci tudi igro laser tag pogosto zberejo za praznovanje rojstnega dne Gre za popolnoma  nebolečo igro, ki prav tako poteka zunaj. Cilj igre je zadeti nasprotnika v obroč, ki ga ima na glavi in zavzeti bazo nasprotnikov. Kot oprema se uporablja tagger, senzorji, ki si jih vsak da na glavo, kontrolna točka in prva pomoč, ki služi da igralec ponovno pridobi življenja, ko je enkrat dokončno zadet.

Ideje za praznovanje rojstnega dne noter:

Pravzaprav so igre, ki se igrajo noter enake oziroma zelo podobne zunanjim le da so omejene na notranje prostore. Tukaj vas dež ne more presenetiti na praznovanje rojstnega dne. V notranjosti je prav tako možno igrati Nerf, laser tag ali pa notranji paintball.