V tem članku vam bom zaupala kateri so naravni izdelki na katere prisegajo svetovne zvezde.

.

Naravni izdelki na katere prisegajo svetovne zvezdeNaravni izdelki na katere prisegajo svetovne zvezde

.

Naravna kozmetika je postala hit tudi zaradi razloga, da jo uporabljajo zvezdnice. Seveda so nekateri izdelki mnogo predragi za nas navadne smrtnike, vendar je veliko takšnih, ki si jih lahko privoščimo.

.

Kokosovo olje/ maslo

.

Kokosovo olje ali maslo je must have v vsakem zvezdniškem domu. Svetovne lepotice ga uporabljajo za nego svojih las, zob, za lepo kožo in tudi v svoji prehrani. Da je kokosovo olje tako, koristno je postalo jasno tudi kozmetični industriji in je tega mogoče dobiti po smešni ceni! Kokosovo olje uporabljajo: Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Hilary Duff, Sofia Vergara. Ni čudno, da izgledajo tako mladostno in čudovito.

.

Olje za telo

.

Se sprašujete zakaj je koža zvezdnic tako enkratna? Zato, ker skrbijo za vlažnost in hranjenje svoje kože. Ni važno za letni čas one bodo svoji koži privoščile najbolj kakovostno jojobino in kokosovo olje, tudi olje mareličnih jedrc in mandljevo je zelo zaželjeno. Ta olja nahranijo kožo in ji povrnejo sjaj, še večji plus pa je, da je koža izredno mehka. Kdo prisega na olje za telo: Kim K.W., Gigi Hadid, Selena Gomez.

.

Anticelulitna maska za telo z blatom ali glino

.

Ja prav ste slišale! Tudi zvezdnice imajo celulit. Vendar njihovi prehrambeni strokovnjaki, fitness inštruktorji in kozmetičarke, vedo najboljši in najhitrejši način, da se ga tudi znebijo. Blato in glina sta največja antioksidanta za telo. Pomagata pri zakisanosti telesa. Blato veže na sebe škodljive delce iz organizma, prav tako glina. Oba imata veliko vsebnost magnezija, broma in kalcija, kar pomaga našemu telesu. Blato poveča cirkulacijo v telesu in zmanjšuje pomarančasto kožo. Kar je najboljše glede blata in gline je to, da jih lahko uporabljamo po celem telesu. Lahko jih uporabljamo, kot masko za obraz, masko za lase, masko za telo, anticelulitni tretma. Prav  tako, so dobrodošli na utrujenih stopalih, samo obkladek od blata in vaša stopala bodo lepo dišeča in sproščena. Masko od blata uporabljajo: Shakira, Demi Lovato,…

Preverite še: olivno olje za lepoto, nego kože in las